latest instagram



flower

Inspiration google & colorelle.se

LOVE LOVE

Inspiration myblomquist.se
Älskar detaljerna, blommorna på klänningen och den gröna randen på väskan. Verkligen en jätte härlig och fin sommar klädsel!

.





Ha matta färger på kläderna i sommar och som en klick i mängden, ta på dig en färgstarkt halsband! Dessa 6 halsband är mina favoriter och vill gänga ha allihopa i sommar.

flätor

Inspiration colorelle.se
Fint, himla fint! Funderar på att prova på den här frisyren och fall den passar mig, så blir det många såna här i sommar. Ska också spara ut mitt hår igen och då blir allt mycket snyggare. puss

--


love the summer

Vädret har varit lika fantastiskt som alla andra dagar i veckan. Men tyvärr så är det lite mulet idag, men ändå lika varmt! Nu ska återgå till boken och värmen, ha en fortsatt bra dag! xoxo


when you need some inspiration

Angelicka Blick.

summer

Vädret är verkligen helt fantastiskt! 23 grader när man vaknar klockan sju på morgonen och 18 grader när man läger sig, UNDERBART. Nu ligger jag bara i bikini och bara njuter av värmen.  puss

några trevliga dagar från veckan

Veckans bilder från Ipod.

tie dye

My Blomquist.
Riktigt snyggt, älskar hennes jeans. Får se till att köpa eller göra ett par snart, för det är supersnyggt med tie dye jeans!

Liseberg II

Har har en kanon bra dag. Jätte mysigt och kul att umgås med släkten och vädret kan man ju inte klaga på. Sjukt varmt har det varit, sommaren är påväg!!
Nu ska jag krypa ner i sängs och tillbaka till skolan imorgon igen. Godnatt

Liseberg

Godmorgon! Nu sitter jag och njuter av en god frukost ute på verandan. Om en stund ska jag göra mig iordning för att åka till liseberg med familjen, där ska vi möta om resten av släkten och sedan träffa min moster som kommer hem och hälsar på. Hon bor i Teneriffa och har inte varit hemma på flera år, så det ska bli jätte roligt!
Vi hörs senare och svaren på frågorna kommer upp ikväll. Puss&Kram

yesterday


. . . .

Skulle inte tacka nej om jag fick hem dessa kläningar. Färgglada, snygga och enkla.
Tänk till sommaren: Högklackat, något enkelt armand och jacka om det nu skulle bli kallt- Perfekt!

breakfast

Sitter och äter frukost just nu, och föhoppnigsvis blir det hyfsat bra väder idag. Tummen upp för det!

17 maj

Nya skor från dinsko och lite nytt i garderoben.

Äntligen lite lång ledigt från skolan, det behöver jag verkligen. Idag ska jag hem till syrran och äta god mat och på söndag blir det liseberg med släkten. Underbart!
Nu ska jag fixa ordning på rummet och sen ska försöka ta en långpromenad om vädret tillåter det. Puss

Q/A

Vi kör på en frågestund tycker jag!

Ni kan ställa frågor tills jag säger stop och så kommer jag välja ut 20 frågor som jag kommer svara på :)



göteborg

Instagrambilderna från idag, Göteborg.

tonight

Idag har det varit en pluggar dag och jag har fått undan ganska mycket, men fortfarande finns det lite plugga att göra. Men imorgon blir det en paus för då ska jag, Alice och mamma till Göteborg för en härlig tjejdag ++ shopping!

bag

collage source: http://cjs.blogg.se/
En sån här väska skulle jag inte tacka nej till! Färglad och bohemisk, PERFEKT! 


..

Shoes Jeffrey Campbell - T-shirt Zara - Skirt Zara - Skinnväst - Shirt Acne - Sunglasses - Top

detaljer i mängder


1 2 3

Hej! För det första; förlåt för dålig uppdatering, men har haft fullt upp de senaste dagarna. De sista veckorna i skolan är tuffa och jag måste lägga alla min energi på det. För det andra; älskar vädret som har varit, det har verkligen varit som om man har fått känna på sommaren lite. För tredje: hoppas ni har det bra!

Nu ska jag ta tagit i lite plugg, men vi hörs snart igen xx


kortkort

Nu i vår och sommar så är det dags att plocka fram kjolarna, och inte bara långa utan korta kjolar också! Här är några snygga korta kjolar och jag vill gärna ha allihop.

RSS 2.0