militärjacka



Okej, jag vill verkligen ha en militärjacka nu och då menar jag NU. Jag har typ en, men jag vill ha en grövre och kortare.

Har ni några tips på vart man kan hitta en snygg och hyfsat billig militärjacka?

army



Riktigt snyggt, en enkel klädsel som passar perfekt till en söndag.

Idag har det varit underbart väder ute, blå himmel och varmt. Men tyvärr så har jag nästan legat inne hela dagen på grund utav magsmärtor, förhoppningsvis mår jag bättre imorgon. Nu ska jag snabbt in i duschen och sedan hänga med mamma till stan.

friday



Jag har haft en jätte bra dag idag, gick en kort dag i skolan och sedan fixat lite saker på stan. Nu har jag precis kommit hem från middag och bio med Cajsa, en jätte bra tjejkväll måste jag säga!

Nu ska jag sätta på mig lite myskläder och kolla på film♥

wish outfit


my food weekend



Fyra bilder från min helg och jag kan säga att maten på hotellet var riktigt god. Utsikten var inte heller så dålig.

-









Nu är det april, snart maj och sedan juni. Inte så långt kvar till skolavslutningen och sommarlov, och därför tyckte jag det passade bra med tips på examensklänningar.

I år vill jag inte ha någon enkel och vanlig klänning, utan en som sticker ut. Den ska vara färgglad och ha mönster.

my future home


Pictures from agnesalmvarn.blogg.se

Jag är vill göra om på mitt rum och jag gillar den här stillen som dessa bilder har. Jag har inte ett såhär stort rum, men inredningen och stilen kan jag allt få till i mitt rum.

Falkenberg strandbad

Är med mamma och pappa på Falkenberg strandbad och vi har det jättebra och mysigt. Imorgon åker vi hem igen och då återkommer jag med mer uppdatering, puss!


En vän som man inte vill mista

 

Ville bara göra ett snabbt inlägg om min underbara och bästa vän. Hon finns alltid där för en, man kan prata med henne om allt och hon gör en alltid på bra humör. Tack för att du är en så bra vän, LOVE YOU!


MÖNSTER



Min kära syster tipsade mig om dessa byxor från Zara och visst är dem snygga?! Men tyvärr är dem slutsålda och när dem kommer in igen, så slår jag till MED EN GÅNG!

VID BYXA



Vida byxor är något som alla har just nu och det är väldigt snyggt. Jag har kollat efter ett par snygga och här har jag hittat ett par vita från Zara. Stilrena och snygga.

Men jag vill gärna ha ett par mönstrade med, någon som vet vart man kan hitta ett par mönstrade vida byxor. 

latest instagram


När jag inte är här, så håller jag till på instagram. @jennylilja heter jag, kollar ni in?



inspo - thegypsy.blogg.se









the eye can see everything you do


Riktigt snygga halsband från Kyssjohanna.

wednesday


Gammal bild från i somras, längtar verkligen tillbaka.

Idag är det en kort skola som vanligt och förhoppningsvis så blir det träning ikväll, men med det så säger jag: Hoppas ni får en bra dag!



i can't get enough



Lite av min favorit mat från mitt favorit ställe-Brygghuset i fiskebäckskil!

blommor ränder



Lite såhär skulle jag mer än gärna se ut i sommar, enkel tröja och utmärkande kjol. Mönster kommer jag att satsa på i sommar och speciellt blommönster!

breakfast



Godmorgon tisdag och godmorgon vänner!
Nu är jag på väg till skolan och jag har en hyfsat bra dag som väntar, men lång tyvärr. Efter skolan ska till tandläkaren och sen plugg plugg.

agnes almvärn



Riktigt snyggt- en klädsel jag gärna skulle vilja bära!

high heels


pink



home



En lite sneak peak på klänningarna jag fick hem från Zara idag! Ni ska få se hur klänningarna sitter på, tyvärr så var den randiga klänningen för stor så den ska skickas tillbaka.

♥♥



Idag fick jag hem kläderna från Zara, visar er klänningarna senare! Men förälskad är jag.♥

after a long time




Hej ledsen för den dåliga uppdatering som har varit, men jag har inte haft någon blogg lust och då vill jag inte komma med några halvdana in inlägg. Så jag uppdaterar när jag har inspiration och när jag har något att uppdatera med.




ponny rosa


idavendela.blogg.se

Jag är verkligen sugen på att skaffa mig ett rosa nagellack, ni vet en sån där rosa man alltid gick runt i när man var mindre- flickrosa. Det här nagellacket kommer från märket ESSIE "LOVIE DOVIE" och kostar 129 kronor.


black and white



Samtidigt som jag beställde hem klänningarna från Zara, så blev jag förälskad i denna byxdress. Den är enkel där fram och har en väldigt snygg rygg. Tyvärr så ligger den runt sexhundra lappen och jag kände att jag får avstå från den just nu, och kanske kan jag köpa den i Göteborg sen i maj!

snart i brevlådan



Klickade hem två klänningar idag från Zara som jag inte kunde motstå. Den färgglad klänningen känns som ett perfekt val till sommaren och den randiga är bara så snygg!

GLADPÅSK


Hoppas ni får en bra helg och att ni äter mycket godis, så hörs vi på måndag igen!!

RSS 2.0