skinnjacka



När jag såg dessa bilder hos IDAVENDELA.BLOGG.SE så blev jag väldigt sugen på att skaffa mig en skinnjacka. Jag vill ju inte ha någon som är alldeles för dyr, så vi får se om jag hittar någon som faller mig i smak.

---


Details from today
(sorry for bad quality)

a day with my friends


Pictures from today.

Idag har jag varit med Cajsa och Alice hela dagen. Vi har pluggat och på eftermiddagen tog vi en fika på Espresso House, jätte mysigt!


red pants


Pants gina tricot (Angelica Blick)

 

Jag tycker att dessa jeans är så snygga och är lite sur att jag inte köpte dem när jag hade chansen. För nu är jag ganska säker på att dem är slut i affärerna, men jag får väll försöka hitta ett par liknande.


hoodie

 

 

Jag får ibland frågor på hur jag skulle matcha upp vissa plagg och då har jag tänkt att jag ska börja med att visa hur jag skulle matcha just det plagget.

Så för någon dag sen så fick jag en fråga om hur jag skulle matcha en grå hoodie och då skulle jag antingen ta ett par helsvarta jeans, ett par vit/svarta converse och en blå skjorta. OCH för att göra det hela snyggare så skulle jag sätta på mig ett stelt silverhalsband och använd min svarta väska!


gold is the new silver

 

 

Tips på snygga örhängen guld.

Dessa örhängen kommer från Nelly.com och jag tycker de är jätte snygga. Spik örhängena finns både guld och silver och jag tycker de i guld är lite snyggare!


yellow


Detta är också ett av plaggen jag fick hem från Monki. Jag var först skeptisk till färgen, för jag brukar inte gilla gult och speciellt inte när det tar över hela outfiten. Men nu när jag fick hem den, så försvann det skeptiska och jag bara längtar tills jag ska använda den. Tröjan kommer passa jätte bra till sommaren; klänning, shorts- SÅ BRA!!

årets första semla


Idag när jag vaknade hade mamma och pappa varit och köpt semlor till fikat. Jätte snällt, eftersom jag har velat ha en hela veckan. Så nu sitter jag och mumsar på årets första semla och ska snart fixa iordning lite saker!

the new hair




Ja, så här blev håret. Det blev 5 – 6 cm på klippningen och jag är tycker det blev riktigt snyggt, sen så blev det många ljusa slingor för att få bort det oranga. Vad tycks?

ryggsäck



Ryggsäcken köpte jag för två år sen då jag var på en marknad i Italien, jag tror den kostade runt 300 – 600 kronor (det är äkta skinn) och jag måste säga att det var det bästa köpte på det året. Den är lagom stor, perfekt färg och det bästa av allt är att märket heter ”Jenny”.

internetkrångel

Hej mina fina! Jag vet inte vad som är problemet med internet just nu, men det stängs av och sätts på hela tiden och det gör så att jag inte kan ladda upp några bilder. Väldigt irriterande!!! Förhoppningsvis så funkar internet bättre imorgon, så håll tummarna för det. Nu ska jag åka och träna iaf, så ni få ha en bra kväll. Puss&kram

I’m almost there

 

 

Jag är verkligen i behov av en klippning och det är snabbt. Håret ser ut att vara orange i olika vinklar och sen så är det också slitet. Så det behövs verkligen klippas&färgas och idag ska jag till stan och försöka få en klipptid tills i veckan.

Angelica B har en väldigt snygg längd och färg på håret och det är kanske är typ en sån färg jag har på håret efter mitt efterlängtade klippbesök.


two


Inspiration från bruden Angelica Blick.

something i want


Mycket snygga saker. Byxorna och skorna skulle jag gärna vilja beställa hem, men försöker spara på pengarna så vi får se hur det blir med det.

metallic blue flower

Details from today


släktkalas nr.1


Har inga nytagna bilder att bjuda på, så därför blir det ett bildtomt inlägg. Men nu har iaf första släktkalaset börjat och maten står på bordet. Jag tror inte jag kommer uppdatera med idag, så vi hörs imorgon igen. puss&kram

5e januari



Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag!!

SVART MED GULD II


Gårdagens/dagens: Skjorta H&M – Tröja gamla – Byxor Bikbok – Skor Mammas – Ringar gamla (syns inte på bild)

 

Idag har jag inte gjort så mycket himla mycket, jag och pappa tog en sväng till trollhättan för att kolla på moped till mig och sen så har jag varit hemma och pysslat och grejat. VI hörs imorgon igen!


tre ringar



Lite såhär har jag sett ut idag, bekvämt och snyggt. Men hel outfit kommer upp imorgon :) Nu ska jag ta en skön dusch och sedan blir det middag! puss&kram

i can see the black in this picture



Dagens: klänning/blus Monki – Jeans Weekday – Skor H&M – Väska Bikbok

2012 - promise

Förra året hade jag inga nyårslöften för jag vet att jag är såå dålig på att hålla dem. Men detta år så har jag banne mig 4 stycken nyårslöften och dem ska jag hålla, behöver kanske lite hjälp på traven bara!

Löfte 1: Jag ska komma igång med träningen igen och träna minst 3 gånger i veckan, även fast jag har fullt upp. För även fast jag inte vill träna så vet jag att jag kommer må så mycket bättre efter ett långt härligt träningspass. SÅ börja träna igen och hålligång det.

Löfte 2: Jag ska ha ett nyttigt år och då inget godis, snacks eller dricka. Då är det får frukt, popcorn, salta pinnar och vatten som gäller. Kommer jag klara det? Ingen aning, men jag har gjort det en gång innan och då ska jag klara det igen!

Löfte 3: Jag ska lägga lite mer tid på bloggen och gör så att 2012 blir det bästa blogg året.

Löfte 4: Jag ska inte överanstränga mig, utan ta det lugn, lita på mig själv och bara vara MIG.


1e januari

 

 

Välkommen 2012 och hej underbara läsare!

Hoppas ni hade en kanon bra dag igår och att ni firade in det nya året med massor av vänner runt omkring er. Jag hade det jätte trevligt och nu är jag hur trött som helst eftersom jag la mig ganska sent. Men det får man strunta i för om en stund så ska jag och mamma ta en promenad och sedan blir det städning. En skön söndag.


RSS 2.0