ZARA - lookbook


the back


 

detalj RÖD II


Angelica Blick. 


14 juni


Skolavslutnings klädseln: Kofta glömt av - Klänning Zara - Skor Dinsko - Ring Italien 


Idag var det äntligen skolavslutning och vi får äntligen gå på lov. Efteråt så gick jag, mamma och brorsan och tog en lite fika. Väldigt mysigt och skönt.   

Nu håller jag på att planer inför helgen och kommande vecka, ser verkligen framemot om det som kommer hända i sommar! 

detalj VIT I


My blomquist. 


My day

Idag blev det lunch på stan med Cajsa, för imorgon åker hon till Spanien och jag är inte alls avundsjuk. 


Efteråt drog jag till frissan och fixade håret. Riktigt nöjd är jag. Nu är jag fin i håret tills imorgon då jag får SOMMARLOV!  

studenten, nej skolavslutning

Lite såhär ser jag ut om en vecka.


Medans alla andra skriker och tjoar "VI HAR TAGIT STUDENT, FAN VAD VI ÄR BRA!!", så säger jag "Jag har slutat åttan och har fyra år kvar i skolan". 

Men även fast jag har sån längtat till studenten, så är väll fyra år inte så farligt? Jag får umgås med de bästa vänner jag har i ett helt år till och sedan väntar förhoppningsvis 3 underbara och roliga år på gymnasiet.


gorgeous & beautiful

My Blomquist.
Mys uppstättning är enkel, men så fin. Är liksom kär i den. Om jag hade haft längre hår, så hade jag haft en sån här frisyr nästa vecka när jag slutar skolan. LOVE

Silver


colorful dresses

Asos.

Kreativ

 

Hittade ett jätte fint tyg här hemma och bestämde mig för att göra något av det. Ni får se vad det blir senare i veckan, men vad tror ni att jag gör? 

xoxo


korall


Inspiration: lisaplace.se

skirt

Collage Kenzas.se - Kjolarna kommer från chicy.se

I sommar kommer jag gå mycket i kjolar och klänningar, både korta och långa och jag är väldigt sugen på skaffa mig en kjol där den är lämgre där bak och korrtare där fram. Jag såg att Kenza hade tipsat om dessa kjolar från chicy.se och jag blev typ förälskad. Men vi får se fall det blir något köp...

Gårdagens lunch

 

Lunch på stan blev det igår med några härliga vänner! Tacopaj på Wayne's Coffee. 

Idag är man ledig från skola och likaså imorgon med. Väldigt skönt. Idag ska fixa iordning här hemma och till kvällen blir det träning Puss


iphone case

Nu när jag äntligen har skffat mig en iphone, så vill jag väldigt gärna ha en snygg fodral. Här är några av mina favoriter och de kommer ifrån denna sidan.

pink t-shirt

Inspiration Angelica Blick.

Jag älskar helt och hållet den här t-shirten. Om jag hade haft den, så hade det varit mitt favorit plagg i garderoben och jag skulle använt den flitit i sommar.

inredning


Scr: E15, Tumblr, Sköna hem.

den lilla korta

Inspiration.

Regnet öser ner utanför fönstret och fall det skulle ha varit fint väder ute, så skulle jag vilja gå kläd såhär. Ta fram den färglada kjolen, vit t-shirt och ett par högklackat.   

summer hair


Olika frisyrer jag skulle trivas i sommar. Enkelt och lekfullt.

colorcolor

Färger som jag absolut kommer använda ovh trivas i sommar.

Dresses

Kirsten Dunst                                                               Karolina Kurkova
Kristen Stewart
Diane Kruger
Fyra vackra klänningar. Om jag skulle gå på någon bal, bröllop eller något liknande, så skulle jag välja någon av dessa klänninger. Minna två favoriter är Karolina Kurkovas och Diane Krugers klänninger. Helt underbara och fantastiska.

STIL

inspiration therez.se

Stilig inspiration från tjejorna från STIL. Min favorit och bloggare är tjejen i mitten, Colorelle. Älskar färgen på klänningen, snygga skor och jag gillar verkligen hennes stil. 10 poäng till henne.

Sushi


 

Till lunch blev det sushi och efteråt blev det bio. En jätte skön och rolig dag! Nu är vi påväg hem efter två dagar i Örebro och även fast det är roligt att komma iväg, så är hemma alltid bäst. 

xoxo


örebro

Nu sitter jag och Cajsa i bilen påväg till Örebro! Vi ska ha en jätte bra helg där uppe, vattenland och skratt. Men vi hörs senare iväll 

RSS 2.0