dots



Jätte snygg blus från gina tricot, perfekt till sommaren-shorts eller kjol och ett par snygg skor till!





--


RUNNING SHOES



Jag har fått köpt mig ett par nya spring skor, jag insåg nyligen att dem jag hade var lite väl utslitna. Så nu kan jag ut och springa igen och förhoppningsvis så kommer jag igån gansak snabbt- annas tröttnar jag snabbt lätt. Haha..

books


Jag är en riktigt bokmal, jag läser typ klart en bok som jag har köpt på samma dag och på somrarna när jag i utomlands så blir det typ 5 böcker på en vecka :)

Och nu har jag köpt mig några nya böcker, Crikeln och Elsas värld, så nu har fått lite nytt att läsa. Har ni några bra tips på böcker?

black converse



Nu så har jag äntligen skaffa mig ett par låga svarta converse. Har länge velat ha ett par och i fredags köpte jag mig äntligen ett par, skit nöjd!!

summer


Hade det varit varmare ute och lite mindre vind så hade jag mer än gärna sett ut såhär! Skulle verkligen vilja ha en liten hatt och ett par runda solglasögon, det skulle bli så snyggt nu till varmare tider.

latest instagram


Bilder från i veckan. Våren kom fram igen nu idagarna (- den kalla vinden) och det har varit jätte skönt. Jag har fått med brorsan på långa promenader och fikat på stan.

the perfect sweater


Jag letar efter den perfekta tröjan och här är några jag tycker är snygga. Men letande fortsätter ..

detaljen är allt




Jag har inte använt smycken på länga och nu är jag sugen på att börja igen. Men det ska vara enkelt. Inga maffiga ringar, armband eller halsband. En liten ring på ena fingret är väldigt snyggt och det blir en snygg detalj.

ed sheeran.

Jag har börjat lyssna på den här killen och han är grym. Ni kan gå in här och lyssna på hans låtar och se att jag har rätt!

 


Dagens detalj: orange

 

Orange klockan som jag hittade här hemma. Väldigt snygg tycker jag. (ledsen för dålig kvalite, Ipod har inte den bästa kameran)


yellow stripes


http://thegypsy.blogg.se

Fint. Skulle gärna gå kläd såhär när vår värmen kommer tillbaka.

---------

Chicy.se, 399 kr.

ZIPPER




NEW TROUSERS FROM SOUL

Hittade ett par fin byxor när jag var på stan en snabbis iförgår. Har varit och provat dem förut, men dem har alltid varit lite förstora och nu när jag var gick förbi så kikade jag in och då fanns min storlek. Ett par köp! 

godnatt

Nu ska jag krypa ner i sängs och vila ut mig till morgondagen. Godnatt


vår

image description

Gud så skönt väder det är ute, himmelskt!! Till och med blommorna börjar titta fram.

 

 


flower


Ph: By
Hilda Sandström

Jag tycker dessa byxor är så snygga, önskar själv jag köpte dem när jag provade dem förra veckan. 

symbol


Många av er läsare vet att jag gillar tatueringar och att jag verkligen längtar tills jag får tatuera mig, jag har många förslag på vad för slags tatueringar jag vill ha och ett motiv jag har funderat på är den här symbolen från Harry potter "Dödsrelikerna", jag tycker den är fräck, snygg och cool!

REMAKE



Jag gilla Gina Tricot, men har aldrig riktigt fastnat för plaggen riktigt ändå.. Men den ny kollektionen som har kommit ut ser riktigt lovande ut. Någon av er som har köpt något plagg?

pilotbrillor


My får stå för dagens inspiration/klädsel. Jag gillar verkligen hennes skjorta, olika jeansplagg på samma skjorta är så snyggt! Skulle själv vill skaffa mig en och när jag ser jacka, så bli jag sugen att ta fram min egen. Få se vad det blir för väder imorgon :)


nya tag

Hej gamla och nya läsare! Nu så har jag äntligen flyttat över bloggen hit till blogg.se helt och hållet och det känns jätte bra. Jag är jätte taggad för nya frächa tag och förhoppningsvis är ni lika glada och taggade som jag.

Nu när bloggen får sig en nystart tänkte jag fråga vad ni läsare vill ha. Vad vill ni se mindre av? Vad vill ni se mer av? Vad saknar ni i bloggen och finns något speciellt inlägg ni vill att jag ska skriva? Vill ni ha en frågestund? xoxo

120312


Picture from Greece, summer 2011.

Jag vill så gärna att det ska bli sommar, slippa stresset från skolan, slippa gå upp tidigt och slippa ALLT som rör skolan. Jag vill bada, känna den varma vinden mot min hud, umgås med kompisar, vara ute och stunta att i vad klockan är och såhär kan jag bara babbla vidare. JAG VILL VERKIGEN HA SOMMAR!

Men det är typ 3 månader kvar till sommarlovet och jag kan inte få tiden att gå fortare än vad det redan gör. Men jag har ganska många saker som jag ska göra innan sommarlovet, så förhoppningsvis går tiden lite fort.


Breakfast

image description

Godmorgon! Sitter hos Cajsa och äter jätte god frukost, pannkakor. Snart ska vi göra oss i ordning och fixa undan lite plugg. Ha en fin söndag så ses vi senare i eftermiddag.

 

 


when the heaven and earth changed places

DRESS: ONE TEASPOON

Galet snygg klänning! Så himla enkel och så himla snygg! Jag gillar verkligen ryggen, det blir liksom en överaskning när man vänder sig om. Den får mer än gärna komma till min garderob och sedan komma fram sen när sommaren är här!!

when the sun comes free

Nu åker jag hem till Alice och sedan vidare till Cajsa för lite kalas. Hoppas ni får en bra kväll, så hörs vi imorgon igen!

9 mars

 

Hej. Äntligen är det fredag och gud vad jag har längtat, skolan idag var lång,rolig och jobbig och efter skolan drog jag till gymmet med Alice och det gjorde dagen lite bättre :)

Nu ska det ätas middag och sen så ska jag kolla på "Crazy stupid love" och villa. För imorgon händer det många roligheter. xoxo

 

 


yellow watch

Såhär skulle jag mer än gärna se ut en dag då jag inte alls har någon lust att klä ”upp mig”. Klädseln är snygg, fräck och enkel-och vi ska nog inte tala om hur fräcka brillorna är! 

Men skulle ni tänka er att se ut såhär?


stop kony

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

 

Alla ni som inte sett den här filmen än - gör det! Den väcker många känslor, så ge video 30 minuter av eran tid och hjälp till att sprida detta/denna video vidare.


JEANS PÅ JEANS


Inspiration  FRÅN Angelica Blick.

weekday

De senaste bilderna från mitt instagram.

Kom nästan precis hem från ett tränings pass på gymmet, så skönt är det! Men jag kommer förmodligen har träningsvärk i benen som tusan imorgon, haha ... Nu ska jag äta kvällsmat och sedan mys framför tv.

fem plagg från garderoben

t-shirt Monki - tröja Monki - Linne Italien - t-shirt Soul - tröja Soul


Favoriter från garderoben. Tröjan till höger bär jag minst en gång i veckan och jag kan inte hjälpa det, den är så jäkla skönt och snygg! Den kommer jag säkert använda tills bara trådarna hänger kvar på galjen. Haha...

Har ni något plagg i garderoben som ni inte skulle kunna vara utan?

nitar i hög klass



Dessa ursnygga ballerinor kommer från jeffrey campbells martini spikes
och dem är så jäkla snygga om jag får säga så! De skulle göra en hel outfit så grymt mycket snyggare och om jag hittar ett annat par som liknar dessa, så slår jag till direkt!!!

i all enkel het


När våren och sommaren är här på riktigt så är det här en klädsel jag helt klart skulle vilja gå i. Enkelt och väldigt snyggt, helt i min smak!

you make it real



Idag så ska jag umgås med min fina vän Cajsa, mycket prat och kanske blir det en sväng på stan.

the bodyguard



Instagram: @jennylilja

Idag har det varit en kanon bra dag som de sensate dagarna, hyfsat varmt och strålande sol. Synd bara att man är instängd i skolan när vädret är som bäst, får hoppas på att vädret är lika bra i hegen med.

Nu har jag precis kollat klart på "The bodyguard" med familjen och nu ska jag gotta ner mig i sängen och kolla på det senaste avsnittet av Revenge! puss


ALL STAR

Bild: http://idavendela.blogg.se/

Jag är grymt sugen på att skaffa mig ett par låga svarta Converse. De hade passat perfekt till alla outfits, dag som kväll och alla olika stilar. Men problemet är ju att converse kostar mycket, så jag får så hur det blir med det.

when the stars go blue

Jackan köpte jag igår på stan, är riktigt nöjd! Klar blå och kort i midjan, den perfekta jackan för både vår och sommar.


colors and not colors

 

 

Idag efter skolan blev det fika på stan med mamma och brorsan, solen var såklart med oss! Jag hann göra några köp innan vi åkte till kusinen för klippning (mamma och lillebror, inte jag) och det visar jag imorgon.

 

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, fixa undan lite småsaker och kolla tv.


vinröd



Mitt absoluta favoritnagellack som jag fick hem förra veckan kommer från Yves Rocher – Vernis Brillance och nyansen heter ”Rubin”. Det är verkligen den perfekta vinröda färgen! LOVE IT

a sunny day

Dagens: skjorta monki – tröja gamal – jeans cubus – skor mammas – solglasögon h&m

 

Idag ska jag och några kompisar till vattenpalatset i Vänersborg och ha det roligt, det behövs efter först skolveckan. Sen så ska vi ut och äta på restaurang och då ska vi fira lilla mig. Jag kommer hem senare ikväll och då ska jag försöka lägga in någon inlägg, annars så hörs vi i morgon igen! puss&kram


SVART MED GULD



Idag på eftermiddagen har jag grejat med denna tröjan. Det var först en lång klänning som jag klippte av, sedan fick jag sy in den i midjan för att den var för stor och för att göra tröja extra snygg så sydde jag på detta nit/guld band.

kuvertväska



En kuvertväska har jag gjort av det här mörka tyget och jag är väldigt nöjd med resultatet. Den är inte helt klar ännu, men för att vara först gången så är jag mycket nöjd. Den har en maskulin känsla i sig och det tycker jag är bra och snyggt, för då kan man ha de som en accessoar som sticker ut bland klädseln.

1 mars


Dagens / jacka Romwe.com / tröja Soul / jeans Cheap Monday / skor Skopunkten / solglasögon ??

 

Idag var det lika strålande väder som det var igår och det är så underbart. När solen ligger stila på ett och samma ställe ett tag så blir det så varmt och skönt. Känslan av att våren snart är här får man absolut!

 

(rolig första bilden ser ut att va. kroppen är rak fram och fötterna pekar åt sidan)


RSS 2.0